Potřebujete jen jahody, led a cukr. Je hodně tuhá (tedy hodně ledová), tak dobré je ji nechat trochu odstát.
Zapomněla jsem ji ozdobit mátou. Možná by i pro chuť bylo dobré ji tam trochu i přimíchat. Co myslíte?
Použila jsem:
400 gramů jahod
1 vanilkový cukr
100 gramů cukru
480 gramů ledu
sekání na rychlost 10, je to rachot, takže šikovné je rychlost přidávat postupně
V létě je určitě dobré mít pořád k dispozici led |
Konzistence je podobná zmrzlině |
U nás je ledová tříšť také v kurzu :-) . My na něj teda máme speciální výrobník , který jsem objednali z Cesk, takže s její přípravou nemám žádné starosti. Přes léto s ji s dětmi dáváme skoro každý den. Je to příjemné osvěžení :-) Mnohem lepší, než klasická zmrzlina. Ta tolik neosvěží.
OdpovědětVymazat