neděle 17. srpna 2014
Bramborová kaše s pažitkou
Často využívám Thermomix k přípravě příloh. Na sporáku nebo na grilu děláme třeba steaky, nebo pečeme cosi v troubě, a Thermomix zatím samostatně připravuje přílohu. Bramborová kaše s pažitkou je výborná k mnoha obměnám masa i pečené zeleniny, ale to vy jistě víte.
Já ji dělám takto: ¨
Oloupu půl kila brambor a spolu se dvěma deci mléka a půl lžičkou soli vařím 20 min./ rychlost 1.
Pak přidám trochu másla, podle chuti tak 10 - 30 gramů, nasadím metličku a šlehám 40 sek / rychlost 4. Ke konci šlehání přidám nasekanou pažitku, docela dost, máme ji rádi.
Na fotografiích nedělní oběd - kaše se steaky z vepřové panenky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat